+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadnje novosti

Nakon ljetovanja u Istri, na Internetu otkrili Mline u kojima ljetuju već deset godina

Turistička zajednica Općine je uručila prigodna priznanja i poklone obitelji Sabine i Karla Heinz Neidenberger, simpatičnom bračnom paru iz Njemačke koji već 10 godini ljetuje kod obitelji Stipana i Vere Pocrnja u Mlinima.

Nakon ljetovanja u Istri, htjeli su vidjeti i ostali dio hrvatskog priobalja, te na internetu potražili informacije. Odluka je pala na Mline i obitelj Pocrnja. Po njihovim riječima „sve je bilo savršeno od početka – sve se podudarilo… i mjesto i smještaj i domaćini“.

Činjenica da se brojni gosti vraćaju u Župu dubrovačku, znači da smo zadržali gostoprimstvo i onaj čar malih turističkih mjesta kojima se naši inozemni gosti rado vraćaju. Ove godine je ovo 8. par kojima se uručila zahvalnica i prigodan dar, a vjerujemo da će ih do kraja sezone biti još.

Svakako je zadovoljan gost koji se usprkos našim nedostacima rado vraća na isto mjesto… iste domaćine najbolja je reklama, ali i poticaj za brže rješenje naših nedostataka i poboljšanje uvjeta boravka naših turista.

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka stoji na raspolaganju kako gostima tako i privatnim iznajmljivačima i drugim zainteresiranim tijekom cijele godine.

Tijekom ljetne sezone ured je otvoren cijeli dan. Gostima je na raspolaganju info punkt unutar ureda, razni materijali, prospekti i karte.

34587
TURISTI Broj posjetitelja u 2018. godini
111335
TURISTI Broj noćenja u 2018. godini
132049
TURISTI Broj posjetitelja u 2017. godini
544634
TURISTI Broj noćenja u 2017. godini

Kontakt info

Šetalište dr. Franje Tuđmana 7, 20207 Mlini
+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista